top of page

Våpensmiacup 2022

Arrangementsdato for stevnene blir 20.-24.juli som betyr at det blir helga før Landsskytterstevnet i Bodø.

Jegerne er en stor ressurs i skytterlagene og i år som i fjor er de velkommen på Våpensmiacup. I jegerklassen er det valgfritt utstyr og det skytes kun 15 skudd på 100m.

 

  15 skudd,  3 fem-skudd serier fordelt over 25 skudds programmet på 100m

·   Valgfritt utstyr

·   Ingen rangering

·   Maks kaliber 7,92

Som et ekstra tilbud til jegerne vil det på Nordre Land bli mulighet for skyting på løpende elgbane gjennom hele helga.

Følg med på vår hjemmeside, Instagram og Facebook der vi skal holde dere oppdatert med informasjon om Våpensmiacup 2022.

Våpensmiacup 2022

Våpensmiacup 2022 er historie og vi kan for fjerde år på rad se tilbake på en skytterfest vi kan være stolte av.  Tusen takk til alle skyttere og ledsagere som tok turen til Land og Etnedal denne helga. Vi setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene vi har fått på premieringen, oppdateringer på sosiale medier og resultatservicen. Det er også gledelig å se at et økende antall jegere tok turen til Våpensmiacup og skjøt sine 15 skudd.

Den 13-15 januar 2023 gjennomfører vi for første gang Våpensmiacup innendørs. Vi kommer tilbake med mer informasjon om denne cupen på denne siden i september. Vi håper på god  deltagelse også her, som en oppkjøring til LS innendørs i begynnelsen av februar.

Offisielle resultatlister finner du her>>

Den digitale premieutdelingen er tilgjengelig på Fb. Vi håper å kunne dele ut de fleste premier  under LS i Bodø. De som ikke har  mulighet til dette, må gjøre følgende:

Klassevinnere sender mail til monica@vapensmia.no med våpenkort og

legitimasjon så sender vi ut løpet.

De som ble nr 2 og 3 og vant henholdsvis futteral og feltveske må også sende mail til samme adresse og skrive hvilke farge de ønsker og om de ønsker innlegg for 22 eller 6,5 magasiner i feltveska.  Fjerdeplassen får Paul Clean pusselapper og valgfri jag i det kaliberet de ønsker. Send mail så sender vi ønsket jag.

Gavekort Våpensmiacup 2022

Da er gavekortene for VåpensmiaCup trukket.

De heldige vinnerne kan hente sine gavekort i Våpensmia sitt salgstelt på LS i Bodø. De som ikke har mulighet til dette må sende mail til monica@vapensmia.no

og vedlegge kopi av legitimasjon så sender vi gavekortet.

40 gavekort a kr 1000

40 gavekort a kr 500

Følg denne linken for å se vinnerne>>

De tre lagene som hadde flest deltagere i VåpensmiaCup 2022  og får

2000 Aguila 22 Lr hver er:

Tingelstad Skytterlag

Ringebu og Fåvang Skytterlag

Sigdal Skytterlag

bottom of page