top of page

Våpensmiacup 15m 2023

 

De fire skytterlagene Søndre Land, Torpa, Etnedal og Nordre Land som sammen med Våpensmia står bak Våpensmiacup ønsker alle skyttere velkommen til skytterhelg i Land og Valdres 14.-15. januar 2023.

Det arrangeres stevne begge dager på alle 4 arenaene. Standard skyteprogram Alt.1 og premiering i henhold til skyteboka på alle fire stevner.

I tillegg blir det også uttrekkspremier. For hvert av de 4 stevnene du skyter får du et lodd i potten. 4 stevner gir da 4 lodd. I potten ligger det 20 gavekort fra Våpensmia a 500 kroner.

 

På nettsiden til Våpensmiacup www.vapensmiacup.com finner du info om stevnene og her vil du også finne livevisning og resultatservice under stevnet.

Påmeldingen åpner 14.desember!

gavekortvinnere_15m_23.png
gavekortvinnere_15m_23.png

Velkommen til Våpensmia CUP  19.juli – 23.juli 2023.

I tillegg til DFS klassene der kikkertklasse 200 m inngår, er det også i år en egen jegerklasse på 100 m.  Jegere som melder seg på gjennom mitt DFS velger kikkertklasse 100 m, og de vil da bli plassert i jegerklassen. Alternativt kan jegere melde seg på direkte på skytebanen. I jegerklassen skytes det 15 skudd på 100m, 3 fem-skudd serier fordelt over 25 skudds programmet. Valgfritt utstyr, ingen rangering, maks kaliber 7,92.

De som deltar på alle 4 stevnene i jegerklassen på 100 m er med i trekningen av uttrekkspremier, 1/5 premiering (jaktklær, futteraler, pusseutstyr, stolsekk)

 

Følg med på vår hjemmeside, Instagram og Facebook der vi skal holde dere oppdatert med informasjon om Våpensmiacup 2023

Da er den første Våpensmiacup 15 m gjennomført. Deltagelsen har vært meget god, og vi har vært vitne til flott skyting på alle arenaer. Spesielt hyggelig er det å se at flere langveisfarende stilte med mange skyttere i klasse Nybegynner Ungdom. Vi takker for alle gode tilbakemeldinger, og ønsker velkommen tilbake neste år.

Gavekort Våpensmiacup 15m 

Da er gavekortene for Våpensmiacup trukket.

Vi ber om at vinnerne sender mail til monica@vapensmia.no

så sender vi gavekortet.

bottom of page